La casa que sustituyó a la barraca

El canvi es produeix per l'augment de nivell de vida dels agricultors i per la prohibició de construir o reparar barraques a causa dels incendis que provocaven les seues cobertes vegetals.

  • Planta B: En la planta baixa se situa la zona destinada a l'habitatge. Una àmplia porta de fusta dóna pas a un corredor central, amb habitacions a banda i banda que acaba en una sala diàfana on està la llar o cuina.
  • Planta 1: En la planta superior s'utilitza com a magatzem o assecador de collites com a xufa i tabac. Fixe's i veurà en una de les finestres la corriola que permetia pujar aquests productes des del carrer.

Era bastant habitual col·locar en el corredor i a les habitacions sòcols de taulells ceràmics amb motius d'inspiració modernista.

Adossats al cos principal se situen l'estable, els rafals i altres dependències agrícoles.

Informació Relacionada

Documentació Relacionada